T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Köprübaşı İmam Hatip Ortaokulu

Zihgir Kardeşliği Başladı

Projemizin açılışına Demirci Kaymakamı Adem KAYA ,  Demirci Belediye Başkanı Selami SELÇUK,Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel KOCABAŞ,  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  Bilal YILMAZ , okul müdürlerimiz, öğrenci velileri ve imam hatip ortaokulu öğrencileri katılmıştır. Demirci İmam Hatip OrtaOkulu Müdürü Mehmet DAĞLAR açılış konuşması yaptı ve Proje koordinatörümüz Sezin ÇELİK tarafından Projenin içeriği, hedefleri  ve kapsamı hakkında davetlilere bilgi verildi. Ardından İlçe kaymakamı  Adem KAYA ve Demirci Belediye Başkanı Selami SELÇUK ok atışı yaparak projenin açılışını yaptı. 

 

Demirci İmam Hatip Ortaokulunun hazırladığı, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün desteklediği ERDEM (Eğitimde Rehberlik ve Danışma Modeli) kapsamındaki "Zihgir Kardeşliği" projenin açılışı yapıldı. Binin üzerinde projenin içinden ilimizde sadece Demirci İmam Hatip Ortaokulunun projesi  kabul edilmiştir.  

             Okulumuzun da dahil olduğu Gelenekten Geleceğe parolasıyla yola çıktığımız Zihgir (Geleneksel okçulukta okçuların parmaklarına taktıkları yüzük) kardeşliği projesi ortak okullarımız Demirci İmam Hatip Ortaokulu ve Köprübaşı Şehit Hikmet Güler Anadolu İmam Lisesi birlikte yürütülecektir. Proje ile öğrencilerimize kadim değerlerimizi öğretip geleceğe hazırlanmasına katkı sağlanmak amaçlanmıştır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.01.2023 - Güncelleme: 06.01.2023 10:11 - Görüntülenme: 89
  Beğen | 1  kişi beğendi