MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Köprübaşı İmam Hatip Ortaokulu

Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz yâd edildi.

May

8. sınıf öğrencilerimize meslekleri tanıtım etkinliğimizi tamamladık.

May

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelenir.

May

Öğrencilerimizin ve kitap okumak isteyen herkesin rahatça kullanabileceği bir okuma köşesi oluşturduk.

Mrt

Güvenli internet kullanımı ve siber güvenlik ile ilgili seminerimizi düzenledik

Mrt

İMAM HATİP OKULLARININ VİZYONU,MİSYONU,DÜNÜ,BUGÜNÜ VE GELECEĞİ KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA  İMAM HATİP OKULLARININ TARİHSEL GELİŞİMİ VE İMAM HATİPLİ OLMANIN FARKI VE ÖNEMİNİ KAVRAMALARI İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimiz LGS'ye hazırlık sürecinde deneme oldular.

Ock

ERDEM (Eğitimde Rehberlik ve Danışma Modeli) kapsamındaki "Zihgir Kardeşliği" projemizin eğitimlerine okulumuzun müdür yardımcısı Mehmet TURACI ilk eğitimleri alarak başlamış oldu.

Ock

Erdem Projeleri kapsamında istişare toplantımızı yaptık

May

Öğrencilerimiz okulumuza yakın olan Temrek Camii'ni ziyaret ettiler. Cemaatle beraber namaz kılarak birlik beraberlik duygularını güçlendirdiler.

May

Okulumuzda Bir Fidan Bin Gelecek etkinliği kapsamında öğrencilerimiz okulumuz bahçesine ağaç diktiler.

Mrt

MEB'in Aylık Olarak Yayınladığı Örnek Sorular Branş Performans Değerlendirme Sınavı Olarak Her Ay Düzenli Olarak Öğrencilere Çözdürülüyor.

Mrt

Yeni Kurulan Kütüphanemizi Yaptığımız Çalışmalarımızla Zenginleştirdik, Öğrencilerimizle Buluşturduk