MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Köprübaşı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

''Etkili İletişim Becerileri,Sürdürülebilir Takım Ruhu ve Kurum Kültürü Oluşturma'' konusunda öğretmenlerimizle istişaremizi yaptık

Mrt

''Her Öğrencinin Bir Fidanı Olsun'' Etkinliği kapsamında okul bahçemizde uygun yerlere öğrencilerimiz fidan dikti.

Mrt

İlçemiz Müftüsü Ali Refik DEMİREL ve İlçe Vaizi Mustafa AKBULUT öğrencilerimizle buluştu

Şbt

Hz. Muhammed'in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu aralık ocak ayı faaliyetimiz okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sümeyra KARATAŞ tarafından gerçekleştrilmiştir.

Şbt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilerimize semineri okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmen Sümeyra KARATAŞ tarafından gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Öğrencilerimiz hazırlamış olduğumuz akıl ve zeka oyunları sınıfında satranç oynamayı birbirinden öğreniyor

Şbt

Okuma Köşemiz Öğrencilerimizin Kullanımı İçin Zenginleştirilip Düzenlenmiştir.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimizin liseye giriş sınavına için aylık yapmış olduğumuz denemelerimiz devam ediyor

Ock

OKULUMUZA YENİ KAYIT OLAN 5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK OKULA UYUM PROGRAMI UYGULANDI.PROGRAMDA OKULUN FİZİKİ İMKANLARI,ÖĞRETİM KADROSU,YIL İÇEWRİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK EĞİTİM FAALİYETLERİ,SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİ TARAFINDAN BİLGİLENDİRİLDİ.

Ock

İMAM HATİP OKULLARININ VİZYONU,MİSYONU,DÜNÜ,BUGÜNÜ VE GELECEĞİ KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZDE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA OKUL PANOMUZ İMAM HATİP OKULLARININ TARİHSEL GELİŞİMİ VE İMAM HATİPLİ OLMANIN FARKI VE ÖNEMİNİ KAVRAMALARI İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.

Ock

Öğrencilerimizin İlgi,İstek ve yetenekleri doğrultusunda akıl zeka oyunları ve satranç sınıfı oluşturduk. Bu sınıfta öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirme, düşünme becerilerini geliştirme, algı, hafızalarını ve bilişsel becerilerini geliştirmeyi hadefliyoruz.

Ock

Okulumuz Ders Bitiminden Sonra Öğrencilerimize Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Ock

Biz Köprübaşı İmam Hatip Ortaokulu olarak uzaktan eğitimin öğrencilerimizde genel olarak gerilemeye neden olduğunu gözlemlemiştik. Bütün öğrencilerimizin internet erişimi olmaması, internet erişimi olan öğrencilerimizin cihazlardan kaynaklı yaşadığı sıkıntılar, motivasyonu düşük olan öğrencilerin derse konsantre olamamaları, evlerinde bütün kardeşler için yeterli cihaz olmaması, ev ortamında okul hissinin oluşmamasından kaynaklanan sorunlar gibi durumlar tamamen uzaktan eğitimin öğrencilerimiz için oldukça negatif etkileri olabileceğini bizlere gösterdi. Bizler tekrar tamamen kapanma yaşayabileceğimiz günlerin bir daha gelmeyeceğini umuyor, bu süreçte yaşadığımız deneyimlerin bize kattıklarının bizler ve bütün insanlar için faydalı olmasını temenni ediyoruz.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMIMIZ VE NÖBET LİSTEMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.

Eyl

HER YIL EYLÜL AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI KUTLANAN İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMZLE BERABER KUTLANDI.